Montáž nábytku v Praze můžete svěřit i stěhovákům

Čeká vás stěhování a zvažujete, zda to zvládnete sami, nebo se alespoň o jistý podíl prací rozdělíte se stěhovací firmou? Profesionálové vás přestěhují komplet na klíč, anebo přemístí jen chladničku s mrazákem a dlouhé koberce, rozhodnutí je čistě na vás.

Nezapomeňte hlavně na parkovací prostor, ten budete potřebovat v každém případě, a půjde-li o větší vozidlo, možná bude nutné navštívit úředníky na městském úřadu, kteří vystavují povolení za příslušný poplatek.

nábytek v obýváku

Poradíte si sami s rozebíráním nábytku?

Stěhování je proces, na jehož průběh se těší zejména mladí dobrodruzi, nebo sportovci, kteří si tímto způsobem vynahradí tréninkovou dávku. Jestliže jde o snazší akci, která se soustředí hlavně na přemísťování krabic s věcmi, menších domácích spotřebičů a dalšího běžného vybavení domácnosti, nemusí se u toho ani moc přemýšlet a je to práce, která, jak se říká, čistí hlavu od všedních starostí.

kuchyňská linka

Problém však může nastat u komplikovaných procedur, jako jsou velké nábytkové sestavy, které je nutné rozebrat na dílčí součásti, důkladně popsat, zajistit flexi fólií a samozřejmě znát přesný postup opětovné montáže.

Montáž nábytku Praha Odnesto.cz se tak může stát i velkým a tvrdým oříškem, zejména, schází-li vám návod, a jde-li o složitější řešení, jako jsou např. atypické rohové kuchyňské linky, vestavěné skříně ve výklencích, skříňky zabudované ve stropních podhledech a v prostorách lichoběžníkového tvaru.

Víte, že řada stěhovacích firem se specializuje i na tyto práce? Můžete si tímto způsobem usnadnit život a navíc zbytečně nemusíte riskovat poškození jednotlivých dílů. Stěhováci mají sjednané pojištění pro případ ztráty či zničení všech předmětů, které jim svěříte, informujte se tedy na tuto skutečnost předem a zvažte, zda by nebylo rozumnější přestěhovat na vlastní pěst jen to, co je pro vás snadné, a zbytek přenechat profesionálům s potřebnými zkušenostmi.